сряда, 10 декември 2008 г.

Кулинарни импресии: Свински котлет с винено-цитрусов сос

Моят специалитет са сладкишите. Месото ми е трудна материя, а с манджите имам относителен успех. Въпреки това обичам да се мотая около печката и да ръчкам в тенджерата или в тигана всичко, което обитава хладилника ми. Така, вместо да си подбера рецепта от Интернет, както напоследък правя, реших да се отдам на пълна кулинарна импровизация. След работа, пълна с ентусиазъм, се отправих към Пикадилито в Мола на Стамболийски. Подундурках се с бабите и дядовците, които по неведома причина излизат задължително в пиковите часове, и стигнах. На малко оранжево листче прилежно си бях записала да взема вино, тирбушон (тъй като към момента на пазаруването нямах), 2 пържоли, картофи, гъби, соев сос и няколко други дреболии.

http://www.sivosten.com/content.php?review.1470

Няма коментари:

Публикуване на коментар