петък, 9 януари 2009 г.

Опитоменокосмести мъже

Заглавието привлича вниманието, n'est pas? Всъщност тези дни два линка провокираха вниманието ми и ме хвърлиха в размисъл за лицевото окосмение, мъжете и природата. За "По-брадат, по-як" е виновник Алек. За брадите и мустаците в Холивуд отговорност носят ежедневното проверяване на пощата и редакторите в Netinfo.

Не знам дали е фетиш, или е природа, но гладките охлюви не са ми по вкуса. Какво имам предвид? Предпочитам мъж с брада, не мустаци (да не се бърка) и привлекателно количество окосмение по тялото. Тук изключвам the bushy guys, които отглеждат плантации за косми по гърбовете си. Изключвам и нечистоплътността. Харесвам също дълги коси, когато отиват на формата на лицето и въобще одобрявам добре поддържано окосмяване. Ще нарека мъжете в тази категория порода опитоменокосмести.

Чарът им се състои в стереотипа за мъжественост, който включва мускули и косми. И аромат на мускус. Удоволствието да си с такъв мъж се крие в приятното боцкане на брадата му, когато се целуваш, в грапавата буза, която се търка в кожата ти, в усещането за непреодолимо различие. (Не е чар да ти се заплете косъм в зъбите в най-неудобния момент все пак. Гладкото обезкосмяване си има своите предимства и е задължително на някои места.)

В мъж с брада има секс и противопоставяне. Понякога и торба с подаръци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар