понеделник, 19 януари 2009 г.

Гореща вечер в пиано бар "Синатра"

Съботата ми се очертаваше отчайващо скучна, когато едно телефонно обаждане ме измъкна от летаргията. „Хайде на пиано бар!” бяха вълшебните думи и така, няколко часа по-късно се озовах в пиано бар „Синатра” на бул. „Арсеналски”, срещу City Center Sofia.

Без да знам какво да очаквам, но с идеята, че няма да ходя на простосмъртна дискотека, предпочетох да облека нещо хем по-прилично, хем удобно, хем елегантно, хем секси, хем, схващате картинката. В крайна сметка се поизтупах и в минутите, докато чаках Ева да ме забърше от нас, реших да проверя какво казва вездесъщият интернет за моята нощна дестинация.

Прочетох хем хубави, хем не чак толкова неща, вариращи от „Страхотно е” до „Лъжат в сметките”. От видяното разбрах единствено, че съм подбрала подходящ екип за танцовото си похождение. Ева дойде и някъде към 23:30 вече влизахме в подземията, където се крие „Синатра”. Народ – много, не беше особено задимено, но се оказа, че първоначално определената маса за резервацията ни е била променена. В резултат обиколихме около три път заведението, докато намерим къде е заседнала компанията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар