събота, 10 януари 2009 г.

Песен на деня - 10 януари 2009 г.

Вчера си отбелязах наум, че за да заредя работната събота с настроение, песента на деня трябва да е Dancing With Myself на Billy Idol. Моята сутрин обаче започна с

Disturbed - Down With The Sickness



Can you feel that? Барабаните, ритъма и агресията? В тази песен няма нищо положително, освен едно - събужда енергия и агресия, която плъзва по тялото и зарежда. Със самочувствие, с непреклонност и с пожелание да се изправиш в центъра на стаята или улицата и да си спретнеш едно пого. Ей така, за да се усетиш жив насред работната събота, насред бакиите, с които си отрупан, и насред газовата криза.

Come on get down with the sickness.

2 коментара:

  1. На 8ми декември нещо ми се беше доспало към... 23-24 часа. Нелогично за мен. Разсъних се именно с тази песен. Наистина зарежда страшно много с енергия. Затова винаги си я държа в едно кътче на mp3-плейъра, независимо от това в какво музикално настроение съм.
    Добър избор за работната събота. Ако някой ми я беше пуснал сутринта (или аз се бях сетила), нямаше да мине един час в размишления от рода на "Ама днес е събота, защо изобщо трябва да мърдам преди 12" и да закъснея с час и нещо за работа.

    ОтговорИзтриване
  2. Истинско чудо е, че това ми пусна плейърът, докато излизах от нас. :) Накара ме да се усмихна, да си вдигна циповете на ботушите с ентусиазъм и да започна да поря преспите навън.

    Накара ме и да се запитам за чий да му се не види бачкам в събота, но това е друг въпрос.

    ОтговорИзтриване